става дума за тоя вентилатор на парното незнам как се казва изведнъж спря да работи.Някой има ли идея къде се намира релето или бушон за това нещо но мисля че е реле,щото на няколко пъти тръгваше после неиска и така.мисля че има хлабава връска на някой реле ма незнам къде е за 164 тс 90г става дума,иначе таблото си свети цифри всичко само не тръгва да духа
Известие
Collapse
No announcement yet.
перката на вентилатора
Collapse
X
-
Провери предпазителя.Намира се в бушонното табло.Обикновенно от силния ток и слаба връзка се стапя и прекъсва.Провери и квадратната сива букса до кутията за филтъра в купето.С 4 кабела е/черен,жълт,червен и зелен ако не ме лъже паметта/От страната на вентилатора пък е буксата на самия вентилатор/дебели червен и черен кабел/ провери и нея.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
-
При мене топи бушона поради причите изброени от БобиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеИмаш да черпишAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Дано и при тебе да е от букси разни и от бушони.Защото на мен ми изгоря един път бушона, и установих че този вентилатор товари много.След като го свалих, открих че едната втулка е спекла и затова оста затяга.Ама за да се свали вентилатора е голям секс.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Интересното е че от време на време сработва гледах букси зачистих ги но ефект нула.Това реле остава да сменя за да видя ефект ще има ли,или да намеря такова да пробвам дали е от него щото в това време без вентилатор е голяма тръпка като някои стар камионджия съм с парцала на джама маам като луд.
Comment
-
Кога заработва вентилатора? Ако всичко е наред значи си за четки на моторчето.Аз сега съм разглобил едно и си правя експерименти.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Е няма такава гавра,колеги слизам ей сега да припаля италианския мускул и пускам ей така да видя да не му е дошъл акъла на моя вентилатор и чудо работи но след 5-тата минута старата песен на нов глас кажете някакви предположения къде да търся проблема всички букси и кабелни обувки за масата са зачистени или поне които се виждат.И да уточня че имам реле защото някои колеги са писали,че не всички 164-ки имат.Поздрави от Русе.
Comment
Comment